Van het mooie Seattle naar een ........
Door: Ico
Blijf op de hoogte en volg Ico
08 Oktober 2005 | Verenigde Staten, Sacramento
Hey
5 dagen Seattle, wat een mooie indrukwekkende stad. Leuke hostel daar, gezellig met gratis ontbijt en op maandag en woensdag s'avonds ook nog wat eten (mexicaans en italiaans) Maar zoals in het vorige bericht, de ondergrondse stad bekeken, was wel grappig te zien hoe een stad gebouwd op een jaar eerder afgebrande stad! S'avonds ff de kroeg in met wat kamergenoten. Zondag een beetje wandelen, rondkijken etc. Op maandag naar het flight museum met o.a. een concorde (een heel klein vliegtuigje is dat), de air force one van Kennedy, dat waren wel de hoogte punten eigelijk. Ook nog omhoog geweest in de bank of america: 73 verdiepingen mooi uitzicht over de stad. Dinsdag de Space Needle bezocht, "maar" 600 ft hoog maar leuk om te zien. (mooi foto's maar helaas, kan ze niet uploaden. En mijn laatste dagje naar de Boeing fabriek om te mogen aanschouwen hoe de 747 gefabriceerd wordt, helaas maar een korte rondleiding maar indrukwekkend te zien. (helaas vertellen ze daar wel dat ze het grootste gebouw van de wereld hebben, volgens mij is dat de Bloemenveiling in Aalsmeer, toch? Donderdag opmaken voor de grote reis: 18 uur in een veel te volle en krappe Greyhound!! (gepland, het werd 20 uur)
Maar goed, 20 uur en dan kom je in een grote stad.... inderdaad een grote stad, waar je helemaal niks kan doen. En na enkele malen na te vragen krijg je eigelijk steeds hetzelfde antwoord: Death city, of Cow Town. Ze hebben geen echte bezienswaardigheden, geen Mc Donalds, geen Burger King, geen Kfc, geen Tacobel, geen internetcafe's, oh ja, het gevoel dat ik in dit hostel heb: kleuterschool! 11 uur binnen zijn, stil zijn, geen internet (is toch veels te duur in het hostel) en als er nu andere backpackers waren, maar denk dat ik alleen hier ben, jammer! maar blij dat het een tussenstop is voor 2 dagen. Zondag vertrek ik uit dit gat en hoop in Los Angeles meer mee te gaan maken, en ook weer wat foto's te uploaden!
Groeten thuis
Ico
Groeten thuis
Ico
08 Oktober 2005 - 09:41
Marita:
Ey Ico:)
Jammer dat het dan zo tegenvalt, maar jij kan jezelf toch wel twee dagen vermaken met jezelf;)
Kom je eindelijk toe aan die leuke boeken. Of had je die toch maar niet meegenomen. Ach ja ik denk zomaar dat LA weer een hoop goed gaat maken! Heel veel plezier nog en tot snel!
(k) -
08 Oktober 2005 - 12:41
Corneli:
Grappig, groeten thuis nou dat heb ik maar even gedaan, de groeten terug!In Sacramento niet veel te doen schreef je, misschien 2 dagen van rust en bezinning in de betekenis van de naam van de stad en om je voor te bereiden op een druk en spannend gedeelte van je reis dat komen gaat.Is er maar 1 hostel in zo´n stad? In de hoop dat je je zal vermaken nog i dag en dan maar naar het criminele L.A. Schrijf eens wat voor nationaliteiten je allemaal tegenkomt.
Goeie reis verder. -
08 Oktober 2005 - 14:32
Corrine:
Hey Ico,
De verhalen worden steeds langer. Leuk om te lezen wat je daar allemaal doet. Jammer dat het nu ff 2 dagen wat tegen valt. Maar dat gaat vast helemaal goed komen!!
Nou veel plezier nog daar en ik lees je volgende verhaaltje wel weer.
Groetjes van mij -
08 Oktober 2005 - 18:04
Anna-Renate:
He broertje
hier even een laatste reactie van mij voor de komende 11 dagen!jammer dat je je een beetje verveeld maar LA is vast geweldig vergok niet teveel!nou over een paar uur gaan wij ook de lucht in lekker naar de 30 graden!Have Fun en tot snel!liefs van ons (ps.sam krijgt een tandje) -
09 Oktober 2005 - 19:30
Helma &willem:
Hoi Ico
Ten eerste hartelijk gefeliciteerd met het behalen van je diploma, we lazen het in de wieringermeerbode.
We volgen je reis verslagen zo 1 keer per week en vinden het erg leuk om je zo te kunnen volgen op je reis door Canada en Amerika en ook de foto's zijn leuk om te bekijken.
Het is hier prachtig mooi herfst weer met veel zon en weinig regen .
We wensen je veel reis plezier. Groetjes