Een eerste bericht
Blijf op de hoogte en volg Ico
21 Juli 2005 | Nederland, Slootdorp
Hey allemaal,
dit is een soort dagboek die ik gedurende de reis hoop bij te houden. Reisverslagen en foto's zal ik er proberen op te zetten om familie, vrienden en vage kennissen jaloers te maken. (had je maar mee moeten gaan) Het is nu 21 juli, en de voorbereiding moet nu maar eens op gang komen. Altijd nog wachten op een berichtje van lisette, waarmee ik verder zal reizen in canada en waar we verder nog komen. Tzt komt er wel weer een berichtje als ik dat nodig vindt, of al in het buitenland zit natuurlijk!
Groeten Ico
Groeten Ico