Groeten uit Jasper
Door: Ico
Blijf op de hoogte en volg Ico
20 September 2005 | Canada, Jasper
Hey allen
Gister aangekomen in Jasper, na Wistler nog 2 dagen in Clearwater gestaan op een camping. Daar het Wells Gray park bezocht waar je schitterende watervallen had, gelukkig mooi weer dus dat leverde weer wat leuke kiekjes op(begin al echt een toerist te worden (jammer)) Lisette en ik zouden nog gaan raften maar helaas, einde van het seizoen naderde en men ging niet meer iedere dag weg.
Gister een mooie rit gehad naar Jasper, ff in Lilooet gegeten (daar is de goudkoorts begonnen) Daar de tent opgezet en wat denk je te zien.... een elck (rendier) Gelukkig niet echt gevaarlijk zolang je niet te dichtbij komt, wel gevaarlijk waren de zwarte beren, dus eten, deo, tandpasta in de auto bewaren anders grote kans dat ze je in de tent komen bezoeken. Dorp in pizza gegeten, filmpje gepakt en naar bed: s'nachts VORST. Echt erg koud hier (Anna en Paul nogmaals bedankt voor de goeie slaapzak) Maar het gaat wel wennen denk, tis alleen wel vreemd zon, sneeuw, regen en temperaturen tussen de -2 en +17. Vandaag de Athabasca watervallen gezien, best wel indrukwekkend (helder groen water) Morgen richting Banff.
Groeten Ico
Groeten Ico
21 September 2005 - 07:20
Je Zus:
Leuk weer een bericht van jou!Blij dat je zo geniet!Jij hield nooit zo van beesten nu heb je het er steeds over haha!nou veel plezier nog en ik stuur je nog een mailtje!liefs van ons!Sam mist je!! -
21 September 2005 - 08:28
Janine:
Helemaal met je zus eens! Ik vraag me nu echt af of je niet de verkeerde studie hebt gekozen?? Ook al die mooie dierenfoto\'s, fascinerend hoor. Op het moment is er in NL plaatselijk nachtvorst en overdag heerlijk zonnig weer, (20+). Ondanks prinsjesdag, wat de nodige discussies oproept, is alles relatief rustig in Nederland. De normale gang van zaken met gekantelde vrachtwagens, lange files en hardwerkende mensen!
Doe Lisette de groeten en hou ons op de hoogte van je avon(d)(t)uren! -
21 September 2005 - 08:46
Jack:
Hey kerel, het gaat kennelijk allemaal goed aan die kant van het grote water. Zoals andere al hebben geschreven, het gaat hier allemaal wel goed. heb verder ook gelijk niets te melden. ff wat laten horen..
P.S. Ik denk dat ik mij uit de mailinglist heb verwijder en weet niet hoe ik daar in terug moet komen. Ghehe mischien ken je me er weer bijvoegen.. als dat mag. Haha. alvast bedankt, groetjes en have fun.
Jack -
21 September 2005 - 10:34
Johan De J:
de groeten uit Leeuwarden!! enige nieuwtje dat ik heb is dat ik nu ook mn opleiding heb gehaald :)
veel plezier daar nog! hoe lang blijf je eigenlijk? -
21 September 2005 - 20:39
Ouwe Tante Van AZette:
Hallo Ico ( Wat een bijzondere(Mooie)naam.
Leuk hoor die foto`s. Ik geniet ervan.Het is weer eens wat anders,dan de dierentuin hè.
Wil je AZ(zarterdag gewonnen van Ajax)tte, de groetjes van ons doen.
En veel plezier samen.... -
21 September 2005 - 23:03
Herma:
Wat een schitterende omgeving,mooie foto"s, vooral die watervallen, het zou ook wel eens leuk zijn als jullie er ook op staan!! Zijn jullie in Jasper nog in die kabelbaan geweest die een enorme hoogte bereikt? Of moet je daar skikleren voor aan? Jullie zouden daar nogg wel een maand kunnen vertoeven om alles te zien.Fijne tijd verder. Groeten ook aan Lisette. Dag. -
22 September 2005 - 11:55
Gerrit:
Heerlijk nazomer weer in Nederland.
Ico, je denkt beren te zien, maar misschien is het Evert van Benthem in training.
groet
Gerrit -
22 September 2005 - 20:12
Herma:
Jullie hebben het koud maar misschien wordt je hier warm van , we kunnen je nu officieel feliciteren met je behaalde diploma. Van harte afgestudeerde "Bedrijfskunde en Agribusiness."!!Nu kun je wat dit betreft zorgeloos verder reizen!
En natuurlijk een avondje "Diner voor twee" om het te vieren.
Veel plezier in de kou!
Tot de volgende bladz.in je dagboek. groeten. -
23 September 2005 - 07:56
Tjalling:
he toerist nog geen (goud)koorts na die koude nachten. Ik sprak gister je moeder nog even en heb je weblog adres doorgekregen. Zo te zien heb je wel een hoop mooie dingen gezien, ik zou zo willen ruilen met je. Voor de rest wens ik je een goede reis. -
23 September 2005 - 09:08
Je Zus:
He ico
het is allang weer tijd voor een nieuw bericht en nieuwe foto's hoor!!!! -
23 September 2005 - 14:04
Sabrina:
He Ico!
Alles goed daar? Je kent me wel niet, maarre pas je een beetje goed op Lisette? Haha of kan ze beter op jou letten.
In ieder geval erg leuk deze site.....ziet er allemaal super uit!
Groeten aan Lies,
Sabrina( vriendin en allerliefte
ex-buurmeisje van Lisette) -
23 September 2005 - 16:47
Inge:
Hoi Ico en Lisette,
Leuk om de verhalen te lezen en de foto's te zien. Leuke site. Houden jullie het nog een beetje in dat tentje?
Veel plezier.
Groetjes inge