Eindelijk weer wat nieuwe foto's
Door: Ico & mariska
Blijf op de hoogte en volg Ico
15 November 2005 | Verenigde Staten, San Francisco
Eindelijk na lang zoeken heb ik weer een internetcafe gevonden waar ik foto's kan uploaden en wel in San Francisco! Zou zeggen bekijk de foto's en copieer ze als je ze mooi vindt. (rekening stuur ik later)
En ja, ik eigelijk we zitten weer in San Francisco. Samen met Mariska heb ik weer een rondje langs de westkust gedaan, en plaatsen bezocht als Las Vegas, Grand Canyon, LA. Voor mij de tweede x, maar voor Mariska een mooie reis. Helaas vliegt de tijd, nog 5 daagjes en dan gaat mariska weer terug naar Holland, en ja ik vervolg mijn reisje naar het prachtige, warme, zonnige, subtropische en mooie Fiji. Lijkt me leuk!
Tegen die tijd wel weer us een berichtje, als ik uit mijn strandstoel kan komen vanaf het prachtige, warme, zonnige, subtropische en mooie Fijiaanse strand!
En hoe is het in holland: werk, studie, vrijetijd? Graag een berichtje met jullie belevenissen.(al is het maar 2 regels)(buren, oud buren, familie: toch?)
Groetjes Ico & Mariska
15 November 2005 - 08:25
Janine:
Je staat mooi gekleurd op de groepsfoto, lekker in het zonnetje! Hier is het met de zon wat minder. Ook een beetje aan de frisse kant. Ik heb dit weekend nog wel in zee gezwommen. Brr. Wezen raften op Texel, met 2 meter hoge golven. Je snapt het, de hele raft, inclusief 9 man op z'n kop. Ik moest nog wel aan je denken, toen we door het prachtige Noord Holland terug naar huis reden. Ik verwacht wel dat je niet alleen in de zon gaat liggen op de Fiji, maar ons ook wat van de omgeving laat zien door middel van je fototoestel!
Misschien kun je daar ook wel raften?? Een aanrader! -
15 November 2005 - 16:25
Wendy:
als oudbuur dan maar... echt gave fotos zeg!!!! k zit ook wel in t buitenland, maar hier in frankrijk is t toch n stukje te koud voor bikinis en n strandstoel..
tot gauw. liefs wendy -
15 November 2005 - 20:45
Wim En Renny:
Geweldig Ico, wat zul jij genieten daar. Wij hier maar zwoegen. We hebben Esther net verhuisd en volgende week krijgen Anita en Bart de sleutel van hun nieuwe woning.Wij wensen je nog heel veel moois en goeds op je verdere reis.
Liefs Wim & Renny. -
16 November 2005 - 16:06
Corneli:
Namens de fanclub hoef ik geen oproep meer te doen, want je hebt nu zelf al aangegeven dat, hoewel je op grote afstand zit en heel andere dingen beleefd, toch nog belangstelling hebt en graag wil weten hoe het met iedereen gaat.Gelukkig dat je het nog wel ziet zitten om naar de Figi eilanden te gaan want dat is weer even wennen alleen na zoveel gezelschap de laatste tijd!! Maar je weet maar nooit wie je daar tegenkomt, een rood wit blauw vlaggetje uit je rugzak en ze komen naar je toe.Hele mooie foto's, leuk om regelmatig even te kijken.Namens de club een fantastische reis verder en de groeten ook aan bekenden.Tot de volgende. Corneli. -
18 November 2005 - 19:56
Menno:
Mooi en groot land zeker,prachtige natuur op de fotos.Ico een goede vlucht toegewenst en een warme tijd op de fiji eilanden. -
19 November 2005 - 15:58
Herma:
Goedemorgen Ico, als je dit tenminste nog leest voor je vertrekt vanavond. Geniet nog even van L.A want daar ben je het langst geweest zeker?Voor jouw een hele voorspoedige reis naar de Fiji eilanden en voor Mariska een goede reis naar het "vertrouwde" Nederland. Liefs en de groeten, tot later.Herma.