Vertrek voor een tijdje naar.......
Door: Ico
Blijf op de hoogte en volg Ico
10 September 2005 | Canada, Vancouver
Hey, tweede dag hier in vancouver en gelijk maar weeer een berichtje. Het is hier nu zaterdag morgen, en we gaan vandaag naar Vancouver island en vandaar uit verder door het westen en de rocky mountains. Als ik terug kom hoop ik foto's en meer (spannende) verhalen te hebben, bijv. vechten met beren, zwemmen met orka's enz. Maar goed, dan horen jullie tzt wel weer eens wat. Zou zeggen groeten aan iedereen en laat ook eens horen hoe het in Nederland gaat met jullie, krijg ik ook niet zo snel heimwee!
Ico
Ico
10 September 2005 - 19:49
Herma:
Ico toch, heimwee komt toch niet in jouw woordenboek voor? Er zijn veel mensen die naar je vragen en stiekum een beetje jaloers zijn op zoveel vrijheid en dan in zo'n onmetelijk groot land. Voor je gaat vechten met de beren denk je nog even aan ons? Kunnen jullie het samen een beetje vinden? Veel plezier tot de volgende mail.groeten uit holland met hitte en wateroverlast en wolkbreuken in het zuiden.dag. -
10 September 2005 - 20:43
Janine:
Nee, je hoeft geen heimwee te krijgen. Volgens horen zeggen (geen eigen ervaring helaas) moet Canada ongelooflijk mooi zijn. Ik verdien het alleen nog niet om ver weg te gaan. Eerst afstuderen :(
Good luck en geniet ze!
ps: niet vergeten daar een kroeg te bezoeken he! -
11 September 2005 - 10:35
Wim En Renny:
Ico,
Het is erg leuk dat we op deze manier met je mee kunnen reizen.Groetjes -
11 September 2005 - 21:01
Hans En Jess:
hey ico,
goed om te horen dat je het naar je zin hebt en dat je mooie dingen gaat zien, foto's moet je zeker maken want die willen we natuurlijk zien.
hoop dat je reisgenote niet tegenvalt!!succes en we laten af en toe iets van ons horen hoor voor het geval dat je anders met een maand al weer in slootdorp op de trekker zit. groetjes hans en jess -
12 September 2005 - 00:51
Lisette:
Ha die Ico!
Nou leuk hoor om zo het een en ander in je dagboek te kunnen lezen. Kan ik ook een beetje kijken wat er in je omgaat, (haha).
Ook kan ik bij deze wel aangeven dat je me 100% bent meegevallen en we tezamen vast een hele leuke tijd tegemoet gaan (zolang we mijn zin doen (-:). Grapje uiteraard!
Maar goed we gaan het uitvinden.
Oh ja en tegen je moeder kan ik bij deze wel zeggen dat ie zich nog steeds voorbeeldig gedraagd hoor! Krijg alleen wel met enige regelmaat te horen dat ik een sticker op mn auto moet plakken met 'vrouw achter het stuur!' Maar goed toen ie vanmorgen de autosleutels kreeg zei hij toch dat ik maar beter kon rijden .... tja toch weer een complimentje dacht ik, tenzij hij mij rijden gewoon ziet als avontuurlijk vermaak! Je weet het natuurlijk nooit... Goed voor zover een berichtje van mij. De groetjes maar weer. Lisette -
12 September 2005 - 20:18
Hermien:
wat een verrassing lisette , jouw reactie op ico z"n schrijven.een beetje censuur af en toe kan geen kwaad!Fijn te horen dat ico zich goed gedraagd!Of jij bent heel loyaal tegenhem?Zijn commentaar is vaak een verkapte waardering voor vrouwen!!! Hoe het ook zij volgens mij zijn jullie aan elkaar gewaagd en van plan het spannend te houden.In gedachten reizen we met jullie mee! Veel plezier. groeten Menno en Hermien. -
13 September 2005 - 16:30
Anita:
Haai Ico! Klinkt goed allemaal daar! Het is leuk om zo op de hoogte te blijven van je avonturen. Have fun en de groeten oet Grunn'! Bart & Anita -
14 September 2005 - 21:37
Gerke:
Hé Ico, zo te horen vermaak je je wel daar in Canada. Veel plezier met je reis en de groeten vanuit W'werf