Vancouver Island
Door: Ico
Blijf op de hoogte en volg Ico
12 September 2005 | Canada, Vancouver
Was ik toch alweer, in Victoria een internet cafe gevonden, denk zal gelijk ff het dagboek maar weer bijwerken.Vannacht voor het eerst in mijn leven gekampeerd, beviel wel eigelijk, alleen na zeven uur werd de grond toch wel wat hard!! Vanmorgen eerst lekker geonbijt aan de Inner Harbour in Victoria, Chinatown (wat wat tegenviel)en toen 3 uur varen om orca's te zien. Als kadootje ook nog een andere walvis en zeeleeuwen gezien. Foto's vallen wat tegen maar supermooi om te zien! Vannacht weer op dezelfde camping en dan morgen naar Tofino (ligt ook op Vancouver Island) Wanneer weer een berichtje.... geen idee
groetjes Ico
Ps 1. Voor allen die nieuwsgierig zijn, lisette is een hele leuke reisgenote (niet tam peter) en ik denk dat we het wel een tijdje met elkaar uithouden.
Ps 2. Foto's komen wel een x.
groetjes Ico
Ps 2. Foto's komen wel een x.
12 September 2005 - 09:02
Judith:
hey ico ...
je ebnt me vergeten me t5e nemen in je koffer :S Maar je vermaakt je evengoed wel lees ik hier ..
ben benieuwd naar je foto's -
13 September 2005 - 10:37
Je Zus:
He broertje
eindelijk dan een bericht van mij we hadden problemen met de computer vandaar!je hebt alle leuke dingen gedaan!ben jaloers!veel plezier nog liefs ook van Paul en Sam -
15 September 2005 - 06:09
Gerrit:
Hoi Ico,
Leuke manier van een reisverslag maken, je wordt gevolgd ook vanuit Nieuwleusen.Veel plezier!
Groeten -
15 September 2005 - 10:25
Mariska:
Hey Ico,
Ik ben wel jaloers op je hoor!! Wat zal jij een hoop meemaken! Geniet ervan, heel veel plezier en liefs Mariska en Micha